Life-coaching

Life-coaching is een antwoord op het jachtige leven, de 24 uurs economie en de voortdurende blootstelling aan informatie. De keuzemogelijkheden zijn enorm. Enerzijds zijn we op zoek naar glamour, spanning en sensatie, anderzijds neemt de behoefte aan rust en bewustzijn toe.

Een life-coach coacht mensen om zelf hun persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven vorm te geven. Mensen worden zich bewust en gaan op zoek naar meer inhoud en zingeving. En altijd draait het om de drie kernvragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.
Een life-coach kan je o.a. helpen bij:

– verbeteren van communicatieve vaardigheden;

– vinden van een betere levensbalans;

– hanteren van stress;

– versterken van zelfvertrouwen en overwinnen van faalangst;

– ontdekken van talenten, levensdoelen en passies;

– vinden van een passende loopbaan;

– verbeteren van relaties;

– oplossen van innerlijke en uiterlijke conflicten.

Onze werkwijze:

Allereerst vind er een vrijblijvend  intake gesprek plaats.

Het doel van dit gesprek is om uw coachvraag helder te krijgen en te bepalen of er een persoonlijke klik is tussen u en onze coach en of we met onze expertise voor u de juiste partner zijn.

De klik tussen u en de coach is van cruciaal belang voor het welslagen van het coachtraject.

Na dit intake gesprek bepaald u of u een klik met de coach ervaart en zullen wij aangeven of we u met uw coachvraag kunnen helpen. Indien dit positief is volgt de volgende stap.

Het opstellen van een coachplan. Een vrijblijvende offerte, waarin de aanpak in het coachtraject beschreven staat inclusief aantal sessies, de doorlooptijd en de kosten.

RESPECT is gebaseerd op het besef, dat iedereen van WAARDE is!